Partners

Cisco
De hardware, software en diensten van Cisco worden ingezet om internetoplossingen te creëren die individuen, bedrijven en landen in staat stellen om hun productiviteit te verhogen, klanttevredenheid te vergroten en hun concurrentiepositie te versterken. Door onze kennis en expertise op het gebied van Cisco’s technologieën, kunnen wij u optimaal adviseren over de juiste Cisco oplossingen.
 
Juniper

Juniper Networks is fabrikant van hoogwaardige routing, wireless en securityoplossingen, die met name op hun plaats zijn in omgevingen waar veel van het netwerk vereist wordt zoals hoge bandbreedtes en hoge beschikbaarheid. Een Juniper Networks high-performance netwerkinfrastructuur helpt een beschikbare en veilige omgeving te creëren. Dit stelt bedrijven in staat sneller en effectief services en applicaties te implementeren. De producten en technologieën van Juniper Networks runnen 's werelds grootste en meest veeleisende internationale netwerken. Met apparatuur van Juniper Networks zijn bedrijven in staat de gecompliceerde netwerken van weleer om te bouwen tot een open en flexibel netwerk met een hoge performance.

 
Riverbed
Riverbed Technology is de IT-infrastructure performance company. De groep Wide Area Network (WAN)-optimalisatie-oplossingen van Riverbed verlost organisaties van algemene IT-restricties door het verhogen van de applicatieperformance, maakt consolidatie mogelijk en biedt een organisatiebreed inzicht in netwerk en applicaties. Dit alles zonder uitbreiding van de bandbreedte, storage en servers. Duizenden bedrijven met gedistribueerde omgevingen gebruiken Riverbed om hun IT-infrastructuur te versnellen, minder kostbaar en proactief te maken.
 
HP Procurve
HP Procurve biedt een complete lijn van data, wireless en securityproducten met een superieure betrouwbaarheid, bewezen prestaties en uitgebreide eigenschappen die bijdragen tot het verminderen van de complexiteit en het maximaliseren van het rendement op IT.
 
SecurActive
SecurActive is een toonaangevende vendor op het gebied van APM (Application Performance Monitoring) en NV (Network Visiblility). SecurActive voorziet in verschillende innovatieve oplossingen voor het verkrijgen van een globaal overzicht van uw datainfrastructuur en gebruik/performance van uw applicatielandschap. Met SecurActive Performance Vision kunt u op strategische punten in uw netwerk verschillende datastromen inzichtelijk maken. SecurActive appliances worden door klanten in uiteenlopende sectoren gebruik. Vandaag de dag gebruiken meer dan 500 klanten SecurActive voor hun dagelijkse netwerkactiviteiten.