Referenties

Kawasaki

 

"Sinds 2008 staat IPNED ons bij op het gebied van netwerkonderhoud. Onze organisatie heeft de afgelopen jaren diverse netwerkmigraties achter de rug. IPNED was daarbij onze implementatiepartner. Het zich kunnen verplaatsen in de klant en de "no-nonsense" mentaliteit is iets wat ons aanspreekt in het contact met IPNED."

 

Johan Meijer

Network Administrator
Kawasaki Motors Europe N.V.

 
ROC van Amsterdam

 

"IPNED
Vertrouwde adviseur, leveranciersonafhankelijk, brede kennis aanwezig zowel van technologie als hoe een ander het doet. Ondersteuning in raad en daad.

Sinds meerdere jaren maken wij gebruik van de consultancydiensten en know-how van IPNED. In goede samenwerking met mijzelf en ons eigen netwerkteam heeft IPNED de afgelopen jaren met succes verschillende complexe veranderingen in ons netwerk begeleid (en in uitzonderlijke situaties ook nog doorgevoerd volgens afspraak). Door hun ervaring, flexibiliteit, service en klantgerichtheid zullen wij ook de komende tijd gebruik blijven maken van de kennis en kunde van IPNED als onafhankelijke adviseur en backfall in uitzonderlijke situaties."

Michiel Nicolasen
IT Architect Technische Infrastructuur

 
Stichting Collusie


"IPNED is voor ons met een snelle oplossing gekomen op het gebied van ICT en telefonie die passend is bij onze stichting. En in een zeer korte tijd gerealiseerd! Daarnaast zijn ze oplossingsgericht, flexibel, houden ze rekening met wensen en budgetten. Verder geven ze een persoonlijke service en voelt het gewoon goed. Geen gladde verkooppraatjes, maar praktische oplossingen is waar ze voor staan. Na alle grote namen van providers is IPNED voor ons echt een verademing."

 

Lydia Zaal
Directeur Intern

 
Cbizz


"Cbizz maakt sinds 2010 gebruik van de Consultancydiensten van IPNED en naar volle tevredenheid. Het uitrollen van het nieuwe MPLS/VPLS-netwerk van Cbizz is met de hulp en inzet van IPNED voorspoedig verlopen. De samenwerking tussen het team van IPNED en het team van Cbizz was aangenaam, verfrissend en van een hoge kwaliteit. Ook in de toekomst zullen wij gebruik blijven maken van de diensten van IPNED."

 

S.K. de Graaf
Algemeen directeur Cbizz